Prošećite 22.01.2022. vinogradima štrigovskog (k)raja i obilježite ovogodišnje Vincekovo. Za sve zaljubljenike u dobru vinsku kapljicu pripremljena je kružna staza na kojoj vas očekuju dobro vam znane vinske kuće. Uz to, nemojmo zaboraviti da je sama bit Vincekovog obilježavanje početka radova u vinogradima, stoga je najbolje proslaviti Vincekovo uz naše vinare koji su za taj dan otvorili vrata svojih vinskih kuća.

Početak staze je kod Doma kulture Štrigova gdje možete ostaviti svoje automobile i zaputiti se prema Mađerkinom bregu gdje će vas dočekati vinarija Štampar uz vrhunska vina i predivan pogled. Nakon toga, kreće se prema vinariji Cmrečnjak gdje ćete osim u uobičajenoj ponudi vinoteke, moći uživati i u kuhanom vinu te kobasicama s roštilja. Vinarija Horvat sljedeća je na stazi, gdje će vas srdačno dočekati svojom vinskom ponudom. Na posljetku očekuje vas vinarija Kocijan sa svojim vrhunskim vinima uz mesni i sirni tanjur.


Sukladno epidemiološkim mjerama, ove godine nema vođenja po stazi već svatko za sebe polazi od početne točke. Također, pošto nema bonova, na punktovima će se moći konzumirati vina i ostala ponuda prema važećim cjenicima vinskih kuća.

Preuzmite kartu za print (pdf). 

Za više informacija pratite nas na:
www.strigova.info
https://web.facebook.com/turistickazajednicastrigove.strigova/