Humanitarni koncert Kostadinke Velkovske i Mirka Švende Žige pod nazivom “Zagrljaj Makedonije i Međimurja”, Sportska dvorana Štrigova, 04.07.2015. u 20:00 sati

Vjerujemo da je ulaganje u našu djecu ulog u našu budućnost.

Programima savjetovanja, dijagnostike, tretmana i stručne edukacije trenutačno skrbimo o stotinjak djece Međimurja, ali i o djeci izvan Međimurske županije. Kao organizaciji civilnog društva koja u sustav uvodi programe rane intervencije bez stalne državne podrške, nužna nam je stalna financijska borba za opstanak i maksimalnu dostupnost potrebitoj djeci i njihovim roditeljima.

U tome nismo sami – Rotary club Prelog i Žiga su ne tako davne 2013. godine koncertom “Žiga i kajkavci” podržali razvoj MURIDa i opstanak posebne skupine za djecu s komunikacijskim i autističnim teškoćama “Međimurske iskrice” u sklopu DV Fijolica Prelog. Njihova podrška nije posustala ni danas, svojim zalaganjem na ovakav način pružaju daljnju podršku u razvoj programa rane intervencije u Međimurju.

Zahvaljujući stalnoj podršci Rotary kluba Prelog, naša organizacijska struktura raste. Kako bismo i nadalje pružali brzu, lako dostupnu i učinkovitu stručnu podršku obiteljima djece s razvojnim i socijalnim rizikom u Međimurskoj županiji, nužna nam je stalna podrška zajednice.

Pozivamo Vas stoga na humanitarni koncert Kostadinke Velkovske i Mirka Švende Žige pod nazivom “Zagrljaj Makedonije i Međimurja” koji će se održati 04.07.2015. u 20.00 sati u Sportskoj dvorani Štrigova u organizaciji Rotary cluba Prelog.

Sav je prihod namijenjen podršci MURID-u te sufinanciranju i održivosti programa rane intervencije u Međimurju.

Pomognite nama da pomognemo njima!

Plakat_Zagrljaj_Makedonije_i_Međimurja_435