Vincekovo po štrigovskim bregima vraća nam se ove godine u punom sjaju i to 21. siječnja 2023. godine. A kakvo bi to bilo Vincekovo da ne iskoristimo prednosti ulaska u Schengen i ne pređemo granice lijepe naše.

Okupljanje je od 8:30 kod Doma kulture Štrigova gdje se mogu ostaviti automobili jer se vraćamo natrag kroz kružnu stazu. Kod Doma kulture moći će se i kupiti bonovi u vrijednosti od 10 eura (4 bona za piće i 1 za hranu). Napominjemo da se samo uz bon može na kraju staze dobiti hrana. U 9:30 kreće se prema prvom punktu.

Staza je dužine cca. 13 km. Za početak će se posjetiti vinarija Novak u Banfiju, nakon čega nas u susjednoj općini Razkrižje očekuje točka prijateljstva u znak ulaska u Schengen. Treća točka je vinarija Krampač. I za kraj se vraćamo prema Vidikovcu Mađerkin breg gdje će nas dočekati vinarija Cmrečnjak. Naravno, očekuje vas i poneko iznenađenje.

Kraj ovogodišnjeg Vincekovog bez granica je u Domu kulture Štrigova, gdje ćemo se svi zajedno moći zabaviti uz TS Podrumari koji će nas pratiti i na svim punktovima.

Ono što vam treba su topla odjeća, ugodna obuća, važeća osobna iskaznica i, naravno, puno dobre volje.

Vidimo se u Štrigovi, na nezaboravnom Vincekovom bez granica!