Adventsko razdoblje u Štrigovi ispunjeno je s pregršt događanja koja će vam donijeti veselje u ovo blagdansko vrijeme.

Svake subote očekuje vas paljenje adventskih svijeća kod Doma kulture Štrigova, a za sve prisutne biti će osigurani topli napitci kao i BOŽIĆNI SAJAM koji će se odvijati isto svake subote gdje ćete moći pronaći sve što vam je potrebno za blagdane, od božićnih ukrasa do božićnih kolača. Uz kratki glazbeni program uživajte u božićnim notama.

Tradicionalni Božićni koncert u crkvi sv. Marije Magdalene održat će se 23. prosinca u 17 sati. Koncert koji svake godine oduševljava i nikoga ne ostavlja ravnodušnim.
Pridružite nam se u iskazivanju dobrodošlice najmlađim mještanima Općine Štrigova, u utorak 26. prosinca u Domu kulture Štrigova s početkom u 15 sati uz prigodni glazbeni program.
Proveselimo se zajedno u novogodišnjoj noći na Vidikovcu Mađerkin breg gdje vas od 22 sata očekuje DJ program, ugostiteljska ponuda, čaša pjenušca u ponoć i besplatan ulaz na Vidikovac od 22 do 1 sat.
Tijekom adventskog razdoblja, na Vidikovcu Mađerkin breg očekuje vas mnoštvo zanimljivih događanja, stoga nam se pridružite u Štrigovi i uživajmo u blagdanima koji su pred nama zajedno.